Scienta heeft per 01 juli 2018 haar behaviour based safety (BBS) programma voor tankreinigingsmedewerkers nu ook in het Pools uitgebracht. Deze unieke e-learning training voldoet aan de uitgangspunten van behaviour based safety.

Het programma bestaat uit een theoretische training die de deelnemer zelfstandig dient te volgen. De verkregen kennis kan na het bestuderen van iedere module worden geoefend met meerkeuze oefenvragen. Nadat de complete training is gevolgd moet een schriftelijk e-examen worden gemaakt. Als het examen met een voldoende is afgesloten maakt het systeem een praktijkbeoordelingsformulier aan. De leidinggevende van de reinigingsmedewerker dient het gedrag van de medewerker in zijn of haar dagelijkse werkzaamheden te beoordelen en te bepalen of de hygiëne principes voldoende worden nageleefd. Door het invoeren van de resultaten van deze observatie in het systeem kan een certificaat van de training worden verkregen. Dit certificaat is, gebaseerd op de resultaten van zowel het theorie- als praktijkdeel, 1, 2 of 3 jaar geldig.

De cursusprijs bedraagt per cursist € 125,00 excl. btw. in geval volledige elektronische aanmelding en betaling via Paypal. Ingeval van handmatige aanmelding bedraagt de cursusprijs per cursist € 135,00 excl. btw.

Scienta lanceert poolstalige BBS voor tankreinigers